Marketing Report
Dentsu blijft mediabureau Amplifon (Beter Horen) nieuws

Dentsu blijft mediabureau Amplifon (Beter Horen)

Dentsu blijft het mediabureau van Amplifon in meer dan 29 landen. Amplifon is in Nederland bekend onder de naam Beter Horen en had hiertoe een pitch uitgezet. Sinds 2016 is Dentsu het mediabureau voor Amplifon en verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en inkoop van zowel digitale als non-digitale media in deze landen.

Gijs Vermeulen, Head of Marketing Amplifon Nederland: “Wij zijn blij met de keuze om de succesvolle partnership voort te zetten met dentsu als sterke lokale en internationale multichannel partner. Hun strategische kennis heeft ons opnieuw overtuigd! ”

Gillian Ydema, Client Director Dentsu Benelux: “We zijn erg blij dat we de samenwerking met Beter Horen kunnen voortzetten, omdat we elkaar vinden in de fundamenten van een goede samenwerking: open communicatie, toewijding en elkaar challengen om de beste resultaten te behalen en deze te vieren. We zijn ook trots dat er weer voor dentsu is gekozen vanwege onze sterke strategische kennis en tevens kennis en ervaring van de hoorzorgmarkt. Het hebben van dezelfde drijfveren en ambitieniveau zijn de vertrekpunten van ons partnership.”

Francesco Rizzi, Marketing Director Amplifon België: "We zijn blij dentsu te kunnen bevestigen als een solide partner voor Amplifon, met als doel om onze mediastrategie te laten evolueren door gebruik te maken van groeiende investeringen in de traditionele kanalen, alsook te innoveren op digitale vlak en op de wijze waarop we data lezen. Samen met onze partner dentsu focussen we ons op het vergroten van Amplifon’s naambekendheid in de markt.”

www.amplifon.com
www.dentsu.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.