Marketing Report
Dept aan de slag voor one happy island Aruba

Dept aan de slag voor one happy island Aruba

Dept is digitalmarketingpartner van het eiland Aruba en gaat aan de slag om de algehele countrymarketing te verhogen. Door middel van SEO en creatieve campagnes werken Dept en Aruba samen aan het verbeteren van  de naamsbekendheid van de vakantiebestemming om zo meer toeristen richting Aruba te trekken.

Het eiland draait op toerisme en Nederland is een belangrijke markt voor Aruba. Aan Dept de taak om te zorgen dat de vluchten richting het eiland gevuld blijven. Ze pakken dit aan door niet alleen de witte stranden en de azuurblauwe zee als unique selling points neer te zetten, maar ook de warme cultuur die het land rijk is uit te lichten.

Verschillende teams van Dept werken samen voor deze campagnes. Zo helpt Dept Aruba met SEO-campagnes op te zetten en uit te voeren. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde campagnes op basis van machine learning en smart bidding en er wordt gemeten of door middel van de gebruikte banners de doelgroep ook daadwerkelijk een vakantie naar het eiland boekt na het zien van reclame-uitingen. Daarnaast creëert Dept creatieve campagnes om de citymarketing naar een hoger niveau te tillen.

Jaap Ellis, sales- en marketingmanager Europe Aruba Tourism Authority: “We zijn heel blij dat we de samenwerking aangaan met deze vooruitstrevende organisatie die in zijn werkwijze goed past bij de doelstelling van Aruba. We kijken er naar uit om Aruba wederom als een mooie strandbestemming met rijke cultuur neer te zetten voor de doelgroep en zo samen de interne doelstellingen te behalen.”

Maurice van Elshuis, Display/RTB bij Dept: “Aruba Tourism Authority (ATA) heeft na een uitvoerige bureau-oriëntatie voor Dept als digital agency gekozen om een strategische samenwerking aan te gaan. In samenwerking met ATA zetten we een strategie, structuur en mediaplan op. Dit algehele plan stimuleert de reis van de gebruikers van hun eerste online impressie tot de daadwerkelijke vakantie en uiteindelijk het delen van hun One Happy Island-beleving. We kijken ernaar uit om met de intensieve samenwerking meer bezoekers op het eiland te verwelkomen.”

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.