Marketing Report
Dept lanceert zijn Metaverse Practice nieuws

Dept lanceert zijn Metaverse Practice

Dept heeft de gespecialiseerde Metaverse Practice gelanceerd om merken te helpen met het herdefiniëren van de manier waarop ze met consumenten verbinden. De Metaverse Practice omvat crypto-, games- en blockchain-ontwikkelaars, 3D-creators, virtual en augmented reality-experts en software-engineers die het afgelopen jaar baanbrekend werk hebben verricht op het gebied van innovatieve Web3- en metaverse-ervaringen voor klanten. 

Dept werkt momenteel samen met verschillende wereldmerken in fashion, entertainment en commerce aan Web3- en metaverse-projecten. In de komende weken zal Dept meerdere projecten lanceren en delen; van meeslepende ervaringen tot NFT-marktplaatsen.

Max Pinas, executive creative director bij Dept: "Het afgelopen jaar hebben we geëxperimenteerd met Web3-technologieën om echt te begrijpen hoe onze klanten de volledige potentie eruit kunnen halen. Merken hebben nu de mogelijkheid om meeslepende 3D-werelden van de grond af op te bouwen en deze te benutten om klantervaringen te ontwikkelen zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Met onze toegewijde Metavers Practice zijn we in staat om de brug te slaan tussen de CMO en CTO. We zien het als een creatieve kans die vergelijkbaar is met de allereerste websites; we staan aan het begin van een nieuw digitaal tijdperk." 

In de afgelopen twaalf maanden heeft Dept het voortouw genomen op het gebied van Web 3-innovatie: 

  • Mei 2021: Dept creëerde het Eurovision Village 2021, een virtuele 3D-wereld. Tienduizenden bezoekers van over de hele wereld samen in een unieke ervaring om het Eurovisie Songfestival te vieren. 
  • September 2021: Samen met Journee organiseerde Dept het Meta Festival, waar meer dan 4.000 mensen de Metapolis-wereld bezochten om verhalen van digitale pioniers te horen. 
  • November 2021: Dept ontwikkelde de eerste open source, white-label oplossing voor het lanceren van een NFT-marktplaats, Algomart, die gebouwd is op de Algorand-blockchain. 


Met de ervaringen die zijn opgedaan bij deze projecten, heeft Dept de expertise van zijn 2.500+ medewerkers gebundeld om een wereldwijd team van ervaren specialisten op te stellen. Dept's Metaverse Practice omvat expertise in blockchain technologie, gedecentraliseerde applicaties, AR, immersieve ervaringen, cryptocurrency en data, samen met een enorme creatieve marketingkracht. 

Dept heeft ook aangekondigd dat het in juni 2022 's werelds eerste 24 uur-durende metaverse-evenement organiseert, waarbij alle hoeken van de wereld worden verbonden in het grootste Meta Festival tot nu toe. Het evenement brengt toekomstgerichte vernieuwers, tech, merken en mensen samen op een virtuele evenementenlocatie genaamd Metapolis, met honderden talks, muziek, workshops en meer.

www.deptagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.