Marketing Report
Designbureaus Addikt, Dog and Pony en Codesign lanceren Grit

Designbureaus Addikt, Dog and Pony en Codesign lanceren Grit

Design bureaus Addikt & Dog and Pony uit Amsterdam vormen per heden samen met het Indiaanse Codesign het internationale design netwerk onder de naam Grit. Grit-netwerk werkt met kleine geïntegreerde projectteams waarbij zowel internationale ervaring als lokale behoeftes een plek vinden. 

De oprichters van het bedrijf werken al jaren samen en richten zich op een niche in de markt. Grit richt zich op merken die zich bewust zijn van de voortdurend veranderende wereld en geloven in design als een strategische en integrale tool in het bouwen van hun merk. Grit past deze strategische oplossing toe door brand design te integreren met graphic design, motion design en sonic design. Ze hebben dit al gedaan voor merken als TATA Motors, Booking.com, BNNVARA, Ola Cabs, Eredivisie, StarSports, Godrej, Asian Paints, AkzoNobel en Royal Enfield.

Pol van Haren, medeoprichter van Grit: "We weten allemaal dat merkidentiteit meer is dan alleen het gezicht van een bedrijf. Het moet karakter tonen. Het moet een goed verhaal vertellen aan verschillende doelgroepen in verschillende typen media en kanalen, maar wel op één unieke en krachtige manier. Wij helpen merken tot leven te komen, zodat mensen niet alleen merken horen en zien, maar ook voelen en begrijpen."
 
Rajesh Dahiya, medeoprichter van Grit: "Bij Grit brengen we de belangrijkste disciplines bij elkaar die nodig zijn om merkidentiteiten te ontwerpen en te cultiveren zodat ze echt tot leven komen. We geloven dat dit moet worden benaderd als een constante en evoluerende aanpak, zegt Grit cultiveert merken via design, met de ervaring en vooruitziende blik van transformatie consultants en de hands-on vitaliteit van een design bureau."
 
Barry Schwarz, medeoprichter van Grit: "We omarmen diversiteit en pushen elkaar voortdurend om dat extra ​​stapje te doen, Vanuit onze verschillende locaties zijn we constant in sync met wat er overal ter wereld gebeurt, werken we samen in kleine geïntegreerde projectteams, begeleid door een unieke, hybride cultuur gevormd uit onze verweven Nederlandse en Indiase wortels."

Het managementteam van Grit bestaat uit Rajesh Dahiya, Pol van Haren, Barry Schwarz, Mohor Ray en Koen van Ovoorde. Grit heeft kantoren in Amsterdam, Mumbai en Delhi en werkt met 26 medewerkers.

www.addikt.tv    
www.dogandpony.nl     
www.codesign.nl
grit.network

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.