Dopper breidt collectie herbruikbare stalen waterflessen uit met mini- en maxiformaat

Dopper breidt collectie herbruikbare stalen waterflessen uit met mini- en maxiformaat

Dopper introduceert twee nieuwe formaten Dopper Steel waterflessen van 1,1 liter en 350 ml omdat uit onderzoek van Dopper blijkt dat mensen vaker hun herbruikbare waterfles meenemen als deze de perfecte maat zou hebben.

Duurzame sidekick

De fles van 1,1 liter is een handig formaat voor een roadtrip, een stranddag of een feestje in het park. Het driedelige ontwerp van Dopper – de bovenkant is afschroefbaar en te gebruiken als drinkbeker – maakt het makkelijk om je drankje met iemand te delen, de beker schoon te maken, er ijs bij te doen of hem onderweg bij te vullen. De fles van 350 ml is klein genoeg om in je (heup)tasje te passen, zodat je zonder plastic wegwerpwaterflessen van het festivalseizoen en avondjes uit kunt genieten. Beide flessen zijn sterk en licht van gewicht. 

Herbruikbare waterfles

Virginia Yanquilevich, CEO van Dopper: "We bestrijden wegwerpplasticvervuiling door mensen in staat te stellen herbruikbare waterflessen te kiezen in plaats van plastic wegwerpflessen. Dat betekent dat we voor elk avontuur, hoe groot of klein ook, de perfecte, meest duurzame, herbruikbare waterfles moeten bieden. Als je fles niet in je tas past, neem je hem niet mee. Als je water op is en je kunt je fles nergens bijvullen, dan koop je alsnog een plastic wegwerpfles. Toen we van onze community hoorden dat ze op zoek waren naar zowel een grotere als een kleinere Dopper-fles, gingen we meteen aan de slag. Met flessen in vier verschillende formaten is er nu geen enkel excuus meer om je herbruikbare waterfles niet mee te nemen."

Duurzaamheid

Als speler op het gebied van duurzaamheid in de branche, heeft Dopper de volledige Steel-collectie duurzaam geproduceerd. Ook is hij Cradle to Cradle Certified® Bronze. Alle materialen zijn vrij van BPA, gifstoffen en schadelijke chemicaliën en de sterke roestvrijstalen fles is voor 30% gemaakt van gerecycled materiaal. Verzending gebeurt met GoodFuels Bio-Fuel Oil via het GoodShipping-programma, wat het transport 100% CO2-neutraal maakt en bijdraagt aan Dopper’s status van Certified CarbonNeutral Company.

www.dopper.com

www.gardeners.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.