Marketing Report
DVJ Insights wint titel NIMA Marketing Company of the Year medium sized nieuws

DVJ Insights wint titel NIMA Marketing Company of the Year medium sized

DVJ Insights is door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) uitgeroepen tot Marketing Company of the Year 2022 in de categorie medium sized organisaties. Met de NIMA Marketingprijzen worden bedrijven en marketeers beloond die een uitzonderlijke en bijzondere prestatie hebben geleverd en aantoonbaar het verschil maken op het gebied van maatschappij, economie en duurzaamheid. De uitreiking van de NIMA Marketingprijzen vindt plaats op 15 juni 2023.

Tijdens een pitch zette CEO & eigenaar Lucas Hulsebos de unieke marketingstrategie van DVJ uiteen voor een vakjury van 15 marketeers en dit leidde tot het winnaarschap van NIMA Marketing Company of the Year. Lucas Hulsebos: “Onze strategie is gebaseerd op twee belangrijke uitgangspunten. We willen graag het beste onderzoeksbureau zijn en de beste plek voor mensen om te werken. Dat betekent een volledige geïntegreerde marketingorganisatie waarin iedereen bijdraagt aan het vergaren van kennis en het delen hiervan, we allemaal direct werken voor klanten, en we samen continu innoveren en optimaliseren. Door deze unieke manier van werken binnen DVJ zijn álle 90 medewerkers ware ambassadeurs van het DVJ Insights merk”.

Marieke van Echtelt, Managing Director van DVJ Insights: “Het is een bijzondere erkenning voor een marketing onderzoeksbureau, dat gespecialiseerd is in marketing en merkgroei, dat onze eigen interne marketingstrategie door marketing vakgenoten is bekroond met deze prestigieuze onderscheiding. Het is dan ook een beloning voor al het harde werk door de geweldige collega’s die ervoor hebben gekozen om deel uit te maken van dit succes en elke dag weer onze klanten helpen bij het nemen van grote beslissingen. Dat is voor mij een bewijs dat we de juiste dingen doen en waarde toevoegen“.

www.dvj-insights.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.