Edward Knol van Born05 naar Candid

Edward Knol van Born05 naar Candid

Edward Knol is per 13 september benoemd tot nieuwe Chief Operating Officer (COO) van Candid en zal toetreden tot het directieteam van Candid. In die functie zal hij zich richten op de verdere ontwikkeling van de bureaus en de platformintegratie binnen het groeiende communicatieplatform.

Knol was sinds 2019 CEO van digital branding agency Born05. Hiervoor werkte hij onder meer als marketingmanager voor Philips en marketingdirecteur voor K-Swiss en zette als Managing Director Maxus Nederland op, later Wavemaker.

Edward Knol: “In een steeds sneller veranderende wereld is het voor succesvolle communicatie cruciaal om disciplines zodanig in te richten dat deze zich flexibel en geïntegreerd aan onze klanten kunnen aanpassen. Juist deze fluïde platformorganisatie opzet – de kern van de Candid-strategie – is waar ik mij komende jaren voor wil inzetten.”

Bij Candid gaat hij nauw samenwerken met Ruud (Rudiger) Wanck (CEO Candid). Als rechterhand van Wanck gaat hij een deel van diens taken overnemen, zodat de CEO zich samen met bestuursvoorzitter Gérard Ghazarian nog nadrukkelijker kan richten op de internationale groei van het Candid platform. Binnenkort volgen op dat gebied nieuwe aankondigingen.

Ruud Wanck: “Omdat we als Candid de ambitie hebben om te blijven groeien, is het belangrijk dat nieuwe bureaus en expertises naadloos in ons platformmodel worden ingepast. Edward heeft bewezen dat hij acquisities en integratie op professionele wijze kan managen, zowel vanuit het oogpunt van klanten en adverteerders als vanuit de bureaus zelf. Hij gaat ons daarom helpen met het uitbouwen van het succes.”

www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.