Marketing Report
Factor-a en Yourposition sluiten zich aan bij Dept

Factor-a en Yourposition sluiten zich aan bij Dept

Dept breidt haar netwerk uit met de aansluiting van factor-a, een bedrijf in Amazonmarketing en Yourposition, een Zwitsers digitalmarketingbedrijf.

Het in Keulen gevestigde factor-a zet vol in op Amazonmarketing. Met een team van meer dan 100 mensen en een groei van 122 procent omzet in 2017, weet factor-a merken als BIC, Montblanc, Fissler, Warsteiner en Ravensburger zichtbaar te maken binnen de invloedrijke productzoekfunctie van Amazon. Ook creëert en optimaliseert het bureau Amazon-advertentiecampagnes en beheert het Europa's grootste Amazon Marketing Services-budget.

Yourposition is het eerste Zwitserse bureau dat zich aansluit bij Dept. Het biedt haar klanten expertise op het gebied van digitale marketing, data-analyse en technologie. Bekende klanten in het portfolio zijn onder andere Amag, Jumbo, Adecco en Wander. Het in Zürich gevestigde bureau, met meer dan 50 werknemers, versterkt niet alleen de positie van Dept in de Zwitserse markt, maar breidt ook haar internationale e-commerce- en digitale marketingmogelijkheden uit.

Lukas Stuber, oprichter van Yourposition: "Ons bedrijf viert dit jaar haar 15e verjaardag en dat maakt ons een van de pioniers op het gebied van digitale marketing. Met Dept zijn we nu nóg beter in staat om onze e-commerce klanten een alomvattende strategie en uitvoering voor digitalisering te bieden.”

Marc Aufzug, co-founder bij factor-a: "Als bedrijf kunnen groeien met de kracht en ervaring van Dept is echt een unieke kans. Bovendien was dit een beslissing die we als ondernemers met zowel ons hart als met ons hoofd hebben genomen. In Dept zien we een weerspiegeling van onze waarden en ideeën, het enthousiasme om samen een bedrijf op te bouwen en te ontwikkelen en te genieten van het werk dat we doen."

Met e-commerce-experts superReal, Trust Agents en Be Excellent al onder één dak, bouwt Dept op digitaal gebied verder aan haar commerce- en mediaexpertise.

Paul Manuel, oprichter van Dept: "We hebben twee partners in de arm genomen die perfect passen bij onze manier van werken en zullen samen onze ambities voor internationale klanten in e-commerce naar een nieuw niveau tillen. We kijken er ontzettend naar uit om samen de digitale business van onze klanten te versterken."

www.deptagency.com
www.factor-a.de
www.yourposition.ch

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.