Fisherman's Friend eerste TikTok adverteerder in Nederland

Fisherman's Friend eerste TikTok adverteerder in Nederland

Fisherman's Friend heeft TikTok toegevoegd aan haar FF Doorbijten zomercampagne. Fisherman’s Friend is voor zover bekend het eerste merk dat adverteert op TikTok in Nederland.

In de zomercampagne maakt Fisherman’s Friend gebruik van een animatie stijl en worden voornamelijk digitale kanalen ingezet.

Joost van de Sande, marketing Manager bij Concorp en verantwoordelijk voor Fisherman's Friend: "Het toevoegen van TikTok past goed bij de doelstelling om relevanter te worden voor een jongere doelgroep."

Animatiestudio Animate the World en online marketing bureau Yonego zijn verantwoordelijk voor de creatie en media-inzet van de campagne. TikTok-bureau Zensert faciliteert hierbij de uitlevering, aangezien de TikTok advertising interface nog niet beschikbaar is in Nederland.

Tot op heden werden er in ons land enkel internationale app- en Spotify lijst promoties gedaan.

Sander Gielen, verantwoordelijk voor betaalde kanalen bij Yonego: "Ik ben positief verrast door het bereik en vooral ook door het boven verwachting grote engagement van het publiek. Het springt er natuurlijk extra uit omdat we de eerste zijn met een dergelijke campagne. Maar we hadden niet verwacht dat we in slechts één dag al meer dan 21.000 likes en honderden reacties zouden krijgen; we zijn benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen."

De video op Tiktok is hier te vinden.

Credits: 
Klant: Fisherman’s Friend | Verantwoordelijk bij klant: Joost van de Sande & Sophie Leijten | Concept & Productie: Animate the World | Online Marketing: Yonego | TikTok enablement: Zensert

www.fishermansfriend.com
www.yonego.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.