Marketing Report
Storyboard stelt Floyd van Lith aan als Head of Sales en Account

Storyboard stelt Floyd van Lith aan als Head of Sales en Account

Per september is Floyd van Lith begonnen als Head of Sales en Account bij het Amsterdamse mediabedrijf Storyboard. Van Lith maakt de overstap van Talpa Media Solutions, waar hij werkzaam was als accountmanager. Met zijn komst gaat Storyboard haar accountteam verder uitbreiden en professionaliseren.

Van Lith is al meer dan twaalf jaar actief in de mediabranche als sales- en accountmanager. De afgelopen jaren was hij onder andere werkzaam bij De Persgroep, BBP Media, Disney en Talpa. Hier heeft hij veel media- en saleservaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd onder zowel mediabureaus als adverteerders. Met zijn functie bij Storyboard maakt hij de switch van traditionele media naar online.

Van Lith: "We zien natuurlijk allemaal dat traditionele media-inzet terugloopt in zowel investering als effectiviteit. Content- en influencermarketing wint enorm aan terrein. Ik zie dit als dé toekomst in media: middels data en creativiteit adverteerders helpen hun communicatiedoelstellingen te behalen. Bij Storyboard krijg ik de kans aan de slag te gaan binnen deze snelgroeiende wereld en een bedrijf dat hierin vooroploopt."

Martijn de Kemp, CEO van Storyboard: "Van Lith brengt een hoop waardevolle kennis en ervaring met zich mee. We zijn ontzettend aan het groeien als bedrijf, en met zijn komst gaan we ons sales- en accountteam verder professionaliseren."

www.storyboard-agency.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.