Marketing Report
Frank Bijl associate partner Van Luyken nieuws

Frank Bijl associate partner Van Luyken

Frank Bijl sluit zich opnieuw aan bij Van Luyken. Hij wordt associate partner bij het Haarlemse communicatieadviesbureau. Dat betekent dat hij exclusief met Van Luyken gaat samenwerken.

Frank Bijl is inzetbaar voor marketing-pr en positionerings- en strategische communicatievraagstukken. Hij is ervaren met zowel public relations, reclame en marketing als het eigen ondernemerschap en is inzetbaar voor complexe communicatievraagstukken of als interim-manager van de communicatieafdeling.

Frank Bijl was eerder (1985-1987) werkzaam voor Van Luyken. Frank Bijl: "Heel bijzonder om weer voor en met Van Luyken te werken en nu al mijn ervaring als senior adviseur te gaan inzetten voor opdrachtgevers van het bureau." De geboren en getogen Rotterdammer is van huis uit journalist. Na verschillende functies in de publiciteit, public relations en reclame startte hij eigen bureaus in Rotterdam en Londen. In dezelfde periode verbreedde hij zijn ondernemerschap naar de horeca waar hij vier eigen zaken tot ontwikkeling bracht.

Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: "De aansluiting van Frank Bijl als associate partner is een fantastische aanwinst voor ons bureau. Door zijn rijke, generieke ervaring binnen de communicatie en het ondernemerschap weet hij direct wat er bij klanten speelt, waar communicatie toe kan bijdragen en hoe klanten hierin mee te nemen."

www.vanluyken.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.