G-Star RAW WAVE tijdens Amsterdam Dance Event onder Rijksmuseum

G-Star RAW WAVE tijdens Amsterdam Dance Event onder Rijksmuseum

G-Star RAW zal tijdens het Amsterdam Dance Event op donderdag 17 oktober 2019 vanaf 19:00 uur een RAW Rave organiseren in de onderdoorgang van het Amsterdamse Rijksmuseum. Onder meer De Staat, Boys Noize en TITIA zullen optredens verzorgen.

First Day of Spring is verantwoordelijk voor het concept, artiesten, campagne, content en de volledige productie van RAW RAVE.
 
Er zal een combinatie van experimentele artiesten optreden die de iconische Passage voor een avond transformeren tot een futuristische stroboscope-powered mosh pit. RAW RAVE is de start van een driejarige officiële samenwerking tussen Amsterdam Dance Event en G-Star. 
 
De Staat, de veelgeprezen headliner van de afgelopen Lowlands editie, zal het publiek trakteren op een spectaculaire live show zoals we die van hen gewend zijn, voorafgegaan door een techno punk set van Berlijnse Boys Noize. De Amsterdamse TITIA opent de avond met een energieke mix van rave, breakbeat, acid en electro.
 
RAW RAVE is een gratis event met gelimiteerde toegang. Fans kunnen zich als groep met maximaal vier personen inschrijven voor een online loting. De inschrijving sluit op 13 Oktober 2019 om 23:59 uur. Op 15 Oktober 2019 wordt vanaf 8.00 uur ’s ochtends bekend gemaakt wie een ticket hebben bemachtigd. Livestream van het event wordt gedeeld via Instagram, Facebook en YouTube.

www.g-star.com
www.firstdayofspring.nl


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.