Marketing Report
Glasnost aan de slag voor Bitvavo, Getir en Gladskin nieuws

Glasnost aan de slag voor Bitvavo, Getir en Gladskin

Creatief pr-bureau Glasnost versterkt haar portfolio in korte tijd op drie domeinen; tech, FMCG en lifestyle. Glasnost gaat aan de slag voor onder andere cryptocurrency handelsplatform Bitvavo, flitsbezorgdienst Getir en huidverzorgingsmerk Gladskin.

www.glasnost.amsterdam, Managing Director van Glasnost: “We zijn trots en dankbaar dat wij deze sterke namen aan ons portfolio mogen toevoegen. Het zijn stuk voor stuk vooruitstrevende, ondernemende en sterk groeiende merken. Een mooie fit met Glasnost. Ook als we kijken naar de industrieën hebben we een heel goede match. De uitdagingen van deze merken loopt uiteen. Dat maakt het voor onze teams leuk om voor deze merken te werken, maar onderstreept ook de diversiteit en mogelijkheden van het pr-vakgebied. Van corporate pr tot campagnes en content. We kunnen onze nieuwe klanten volledig ontzorgen. En dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheden binnen Ace.”

Bitvavo

Glasnost, onderdeel van Ace, is sterk vertegenwoordigd in het tech-domein met merken als Adyen, VodafoneZiggo, Twitter en Google. Bitvavo is de nieuwste toevoeging op dit portfolio. Bitvavo is hét gebruiksvriendelijke en betrouwbare handelsplatform voor cryptovaluta, zoals bitcoin, ethereum en cardano. Met meer dan 1 miljoen gebruikers is Bitvavo het grootste en meest gewaardeerde handelsplatform voor crypto valuta van Nederland. De samenwerking is erop gericht de bekendheid en merkvoorkeur in Nederland te vergroten.

Getir

Ook Getir gaat voor groei met Glasnost. Getir zet de standaard in de competitieve branche van flitsbezorgdiensten. Glasnost gaat het merk ondersteunen op verschillende pr vraagstukken gericht op de Nederlandse markt.

Gladskin

Gladskin biedt als eerste huidverzorgingsmerk producten die enkel de slechte bacteriën op de huid bestrijden. Glasnost gaat met het innoverende Bio-tech bedrijf een business 2 business traject aan. Dit traject is gericht op zowel strategie als uitrol van verschillende tactische pr-werkzaamheden.

www.glasnost.amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.