Marketing Report
Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot General Manager Nederland nieuws

Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot General Manager Nederland

Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot General Manager Nederland. Anastasia Dellis is bijna anderhalf jaar werkzaam geweest als Commercieel Directeur, waarbij zij verantwoordelijk was voor de samenstelling van het Nederlandse assortiment en daarnaast de inkoopmarges heeft laten groeien. Ze heeft onder andere een sleutelrol gespeeld bij de afronding van de samenwerking met Jumbo. Anastasia Dellis heeft meer dan 15 jaar internationale retailervaring in verschillende regio's.

Anastasia Dellis, General Manager Gorillas Nederland: "Gorillas heeft een fenomenaal succesverhaal geschreven waar ik trots en dankbaar deel van uit mag maken. Samen met het leadership team, ben ik enthousiast over de mogelijkheid om Gorillas’ weg naar winstgevendheid en versnelde impact voort te zetten. Mijn doelstelling is niet alleen de marktleiderspositie van Gorillas te behouden; ook de groei van de werknemers die Gorillas hebben gevormd tot het bedrijf dat het nu is staat hier centraal. Ik wil Sadik Cevik bedanken dat hij de weg heeft gewezen en het tempo heeft aangegeven voor ons allemaal!"

Sadik Cevik, voormalig General Manager Nederland, is benoemd tot Global VP Corporate Development, M&A en Investor Relations. In zijn nieuwe functie zal Sadik Cevik, in samenwerking met Gorillas’ CFO Elmar Broscheit, werken aan wereldwijde initiatieven op het gebied van partnerschappen, fusies, overnames en winstgevendheid.

Gorillas is Sadik Cevik dankbaar voor zijn inzet om het bedrijf naar het volgende niveau te tillen in Nederland. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd bij het opzetten van structuren en processen die verdere schaalvergroting op een duurzame manier mogelijk maken.

Sadik Cevik, Global VP Corporate Development, M&A en Investor Relations Gorillas: "Ik ben bijzonder trots en dankbaar voor de bijdragen van het Nederlandse team aan deze belangrijke mijlpalen. In het afgelopen kwartaal hebben we fors geïnvesteerd in het verder versterken van ons Nederlandse senior management team met sterke specialisten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ongelooflijke team samen met Anastasia Dellis de reis naar een winstgevende onderneming in Nederland zal voortzetten."

www.countercollective.nl

www.gorillas.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.