GrassGreener Europe selecteert Clarity als pr-bureau

GrassGreener Europe selecteert Clarity als pr-bureau

GrassGreener Europe heeft Clarity geselecteerd als partner voor pr en communicatie in Nederland. Het bureau helpt GrassGreener E met het uitdragen van het gedachtegoed van dit Nederlandse recruitmentkantoor, dat draait om de disruptieve BarHeim-methode.

Deze wetenschappelijk onderbouwde benadering van executive search richt zich met name op factoren die voor lage retentie kunnen zorgen. 96 procent van de geworven kandidaten werkt een jaar later voor de bedrijven waarvoor GrassGreener Europe werkt. 

Eli Barenholz, eigenaar en CEO van GrassGreener Europe: “Recruitment draait al lang niet meer om mooie cv’s of het exclusieve netwerk van een headhunter. Ondernemers zoeken geen popster, maar de juiste man of vrouw op de juiste plek. Iemand die het werk kan doen, maar die ook perfect binnen het team past. Ik vind dat veel meer ondernemers moeten zien dat recruitment anders en beter kan. In Clarity heb ik een partner gevonden waarmee ik zelf op een prettige manier kan samenwerken om onze succesvolle methode meer bekendheid te geven.”

Karin van Geelen, Managing Director bij Clarity Benelux: “Nog veel te vaak worden goede mensen op verkeerde posities geplaatst. Als ondernemer weet ik dat dat heel vervelend is voor die mensen zelf, maar ook bijzonder kwalijk voor organisaties, die daardoor het hele, vaak peperdure traject opnieuw in gang moeten zetten. De BarHeim-methode heeft zich inmiddels bewezen met een opvallend hoge retentiegraad en zeer tevreden klanten en kandidaten. We zijn dan ook blij en trots dat we Eli en GrassGreener Europe kunnen helpen bij het uitdragen van hun boodschap.”

www.clarity.pr
www.grassgreenereurope.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.