Heldergroen verwelkomt Nature’s Right

Heldergroen verwelkomt Nature’s Right

Creatief bureau Heldergroen verwelkomt Nature’s Right als partner in duurzaamheid. Het adviesbureau helpt organisaties met handelingsperspectief en concrete oplossingen binnen alle domeinen van duurzaamheid.

Door deze stap kan Heldergroen (naast merkstrategie, campagnes, content en design) meer organisaties helpen met vraagstukken rond duurzaamheid. Het bureau versterkt hiermee haar expertise op het gebied van duurzaamheid en zet de ingezette groei stevig door.

Arthur Herpel, Managing Partner bij Heldergroen: “Het doel van Heldergroen is groene merken groot maken en grote merken groen. Nature’s Right is een propositie naast Heldergroen, waarmee we onze diensten uitbreiden en klanten nog beter kunnen helpen met hun duurzaamheidsambities. Met een unieke en inspirerende methodiek, die feilloos aansluit op ons bureau.”

Wouter Swenneker, oprichter van Nature’s Right: “Wij mensen zijn waanzinnig innovatief. Maar onze manier van produceren, consumeren en organiseren leidt inmiddels tot allerlei problemen. Het bedrijfsleven is vaak nog onderdeel van dit probleem, i.p.v. onderdeel van de oplossing. Er zijn veel organisaties die wel willen verduurzamen, maar niet precies weten hoe. Nature's Right geeft precies dat soort organisaties handelingsperspectief, om snel te komen tot concrete oplossingen. Zowel ecologisch als sociaal. Dat inzicht bieden we op basis van bewezen duurzaamheidsprincipes uit de natuur (oftewel biomimicry). Samen met Heldergroen kunnen we een nog positievere impact hebben op mensen, onze planeet en jouw business case.”

www.heldergroen.nl

www.naturesright.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.