HEMA en 100% NL samen in actie voor War Child

HEMA en 100% NL samen in actie voor War Child

HEMA, radiostation 100% NL en War Child hebben onder het motto Laat Kinderen weer Dromen een War Child-pyjama ontwikkeld die verkrijgbaar is bij de HEMA-filialen en online. 25 procent van de opbrengst gaat naar War Child

De actie is van start gegaan in de radiostudio van 100% NL, waar dj Koen Hansen in het programma Goedemorgen 100% NL de eerste pyjama aan bassist Jan Derks en drummer Wouter Prudon van de band Chef’Special heeft overhandigd. Om dit speciale moment te vieren, is er een drive-thru pyjama party bij de studio van 100% NL georganiseerd, waar luisteraars de eerste exemplaren kunnen kopen. 100% NL zal een week lang aandacht besteden aan deze actie en iedereen oproepen om deze unieke pyjama te kopen en zo kinderen in oorlog te steunen. War Child ambassadeurs Vivianne Miedema, Quinty Misiedjan en Britt Scholte zullen de actie, net als vele andere vrienden van War Child, onder de aandacht brengen op sociale media. 

Joshua Nolet van de band Chef’Special, en ambassadeur van War Child: “Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend. Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dit gun ik elk kind.”

Michiel Mulder, marketing director HEMA: “Iedereen heeft wel een favoriete pyjama waar je lekker in weg kunt dromen. Wij gunnen kinderen in oorlog dat zij ook weer durven dromen, over wie ze zijn en wat ze willen worden. Daarom hebben wij met liefde een mooie collectie pyjama’s gemaakt om het werk van War Child te ondersteunen.”

Aan de pyjama’s zit een tag waarop de actie en het werk van War Child wordt toegelicht.

Koen Hansen, dj bij 100% NL: “Ik ben trots dat we met de ochtendshow en 100% NL een bijdrage kunnen leveren aan dit belangrijke doel. Ik kijk ernaar uit om samen met HEMA en War Child deze speciale pyjama onder de aandacht te brengen. En geweldig om samen met twee bandleden van Chef’Special vandaag het startschot te geven van een nu al onvergetelijke actie.”

www.100p.nl
www.hema.net
www.hema.nl
www.warchild.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.