Marketing Report
Het Oranje Fonds kiest voor UM nieuws

Het Oranje Fonds kiest voor UM

Het Oranje Fonds, het grootste sociale fonds van Nederland, kiest UM als zijn strategisch mediapartner. Na een korte bureau-oriëntatie heeft Het Oranje Fonds gekozen voor UM. UM neemt per direct de volledige offline mediastrategie, planning en inkoop voor haar rekening.

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Daarom zet het zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin men voor elkaar zorgt, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doet het fonds door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden waar mogelijk. De steun van onder meer de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en diverse andere partners maakt dit mogelijk.

Herpositionering

Het Oranje Fonds is sinds medio 2021 bezig met een herpositionering. Vanuit de merkbelofte ertoe doen wil het fonds zijn inhoudelijke bekendheid vergroten en vanuit betekenisvolle communicatie zijn impactdoelstellingen bereiken. Daarbij wil het fonds dat er een authentieke gedragsverandering komt vanuit diverse doelgroepen. Ook 2023 is daarom een belangrijk jaar waarin ze haar ambitieuze missie verder vormgeeft met stevige doelstellingen op het gebied van merk en communicatie. Daar hoort ook een sterk, gedegen en futureproof mediabureau bij. Deze vond ze in UM, onderdeel van Mediabrands..

Carolien van ’t Hek, CEO van UM: “De missie en het werk van het Oranje Fonds spreekt mij persoonlijk heel erg aan. #Jijdoetertoe past ook ontzettend goed bij onze eigen cultuur binnen UM en die dynamiek van gedeelde waarden merk je gelijk in onze samenwerking. Wij zijn dan ook heel erg blij en trots dat wij met onze kennis en ervaring mogen bijdragen aan de belangrijke missie van het Oranje Fonds in Nederland.”

Annette Reijersen van Buuren, hoofd Communicatie en Merk Oranje Fonds: “Het Oranje Fonds heeft als missie dat niemand er alleen voor staat en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Hiertoe zetten wij binnen diverse interventies communicatie in die echt impact moet maken. Onze ambitieuze doelstellingen vragen ook om een sterk merk. In UM zien wij de strategische mediapartner die ons verder gaat helpen hiermee. UM heeft ervaring met een diversiteit aan accounts en doelgroepen die past bij wat wij nodig hebben.”

Foto: Oranje Fonds

www.oranjefonds.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.