Marketing Report
[Interview] Eva van Pelt en Joyce Ploegaert over de deelname van TCC/Fightclub aan de Media Rally 2018

[Interview] Eva van Pelt en Joyce Ploegaert over de deelname van TCC/Fightclub aan de Media Rally 2018

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Eva van Pelt en Joyce Ploegaert rijden mee met het TCC/Fightclub team. Wij bellen hen.

Kunnen jullie TCC en Fightclub introduceren?

TCC is een communicatiebureau en Fightclub haar agressieve digitale zusje. Samen maken we campagnes voor merken als Jupiler, Mora, Interpolis, KLM en Tango.

Wat kunnen TCC en Fightclub dat andere bureaus niet kunnen?

Dingen eenvoudiger maken, want voor de meeste bureaus is dat het moeilijkste dat er is. Super belangrijk, want als het niet eenvoudig is verkoopt het niet en dat is waar het aan het eind van de rit (!) allemaal om draait. Simple ideas work the hardest is ons belief.

Kun jij het TCC/Fightclub team introduceren?

Joyce Ploegaart is strateeg(e) en houdt de merken waarvoor TCC en Fightclub werken op koers en dus de aangewezen navigator van ons duo. Eva van Pelt,werk al 18 (!) jaar bij en voor TCC. Ze is nu Manager en/of Director PR en (Employer) Branding van TCC en Fightclub. In het verleden is ze ook nog hoofd PR van het Spyker Formule 1 Team geweest, dus ze noemen haar ook wel eens de Petrol Head van het stel.

In welke auto gaan jullie rijden?

Een Fiat 124 Spider Lusso in de kleur Gunmetal Matt Metallic.

Wat zijn de special skills van jullie team?

Corruptie en gevijnsde hulpeloosheid zijn de belangrijkste wapens die wij dames naar alle waarschijnlijkheid in de strijd gaan gooien.

Wat is het laatste nieuws?

We hebben een nieuwe, zware creatief van naam weggetrokken bij een van de grote Amsterdamse bureaus. De naam mogen we nog niet noemen maar zullen dat te zijner tijd doen via Marketing Report.

www.tcc.com
www.fightclub-digital.com
www.mediarally.nl

 

De Media Rally 2018 wordt gesponsord door

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.