Introductie merkonderzoek en propositie commercialreview.nl

Introductie merkonderzoek en propositie commercialreview.nl

Commercialreview.nl maakt voortaan merk- en campagneonderzoek mogelijk voor bedrijven van elke omvang. In 2019 startte Commercialreview.nl als een testplatform voor alleen televisiecommercials. Voortaan is het mogelijk om alle soorten marketinguitingen te pre- en posttesten en daarnaast ook merkonderzoeken uit te voeren.

De vernieuwde website maakt het mogelijk self-service onderzoek te doen. Het doel van commercialreview is door geavanceerde self-service software het proces van onderzoeksopzet tot en met data-analyse zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door de data van merkonderzoek en campagneonderzoeken te combineren, wordt inzichtelijk gemaakt of en zo ja welke invloeden campagnes op merkindicatoren hebben.

In de loop der jaren heeft commercialreview een eigen panel opgebouwd, waardoor deze beschikt over een grote groep respondenten waar deze zelf controle over heeft. Daarnaast zijn er koppelingen met externe panels, waardoor het totale bereik ongeveer 300.000 Nederlanders is. Naast bereik in Nederland, is er ook bereik in België (Vlaanderen en Wallonië) en is dit uit te breiden naar ongeveer 20 andere landen.

Het platform is volledig zelf ontwikkeld door mede-eigenaar Pieter Meinema. Pieter Meinema: “Door slimme processen in te richten, kunnen we de kosten voor onze klanten aanzienlijk verlagen, zonder concessies te doen met de kwaliteit. De data en analyses die we uit onze onderzoeken halen inspireren me ook erg. Maar het allerbelangrijkste is dat we bouwen wat onze klanten nodig hebben en hen helpen hun doelen te bereiken. De kunst is om goed naar hen te luisteren en onze oplossingen aan hun behoeften aan te passen.”

www.commercialreview.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.