Josine Verbeek Managing Director bij D&B Eventmarketing

Josine Verbeek Managing Director bij D&B Eventmarketing

Josine Verbeek is Managing Director van D&B Eventmarketing geworden. Josine, die 18 jaar geleden na haar studies Bestuurskunde en Eventmanagement en haar stage bij EY als junior eventmanager bij D&B terecht kwam, ontwikkelde zich van Eventmanager naar Operationeel Directeur en nu dus Managing Director bij het eventmarketingbureau in Hilversum.

Samen met Creatief Directeur Jorryt van der Haar en Commercieel Directeur Ilka Timofei runt Josine de dagelijkse operatie van D&B Eventmarketing, dat sinds begin vorig jaar met het digital experience bureau FX Agency onderdeel uitmaakt van de Daymakers groep.

Oprichter en mede-eigenaar van D&B Eventmarketing Pieter Bas Boertje zal zich daarmee, samen met de oprichters Niels Janssen en Peter Zijlstra van FX Agency, meer gaan richten op de verdere groei en ontwikkeling van Daymakers, de bureaugroep die belevenissen en campagnes creëert waar de grenzen tussen live en digital verdwijnen. In het afgelopen jaar heeft Daymakers al een aanzienlijk aantal prachtige opdrachtgevers aan haar klantportfolio toegevoegd, waarmee de synergie van het samengaan bevestigd wordt.

Pieter Bas Boertje: "Josine is een mooi voorbeeld hoe medewerkers zich binnen ons bureau kunnen ontwikkelen, dat maakt me trots. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons ambitieuze MT met ons 39-koppige team onze loyale opdrachtgevers nog beter gaat ondersteunen met al hun uitdagingen.” Josine: “In 2006 kwam ik voor het eerst bij D&B tijdens een relatie-ontvangst. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu mag ik met ons MT leiding geven aan de ambitieuze plannen van D&B. De afgelopen 18 jaar zijn voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar alle mooie en uitdagende projecten en plannen die voor ons liggen."

www.daymakers.group

www.db-eventmarketing.nl

www.fxagency.nl

Lees ook:

Rens van Geel aangesteld als CEO van NOBEARS

19-07-2024 | 14:42:00
Rens van Geel is per 17 juli aangesteld als CEO van full-service digitaal bureau NOBEARS.

Rise creëert merkidentiteit en film voor TinyOcean

19-07-2024 | 14:31:00
Creative agency Rise heeft de afgelopen periode samengewerkt met de startup TinyOcean, om een merkidentiteit op te bouwen.

[Interview] Chris Römer (Storyboard): Influencers hebben contentmarketing getransformeerd

19-07-2024 | 14:17:00
Chris Römer is Creative Strategy Director bij Storyboard. Hij is ook lid van de jury van de Content Marketing Awards 2024. Marketing Report spreekt hem

[Interview] Stéphane en Olivier Lorent: 10 jaar Barracuda: Work hard, play hard

19-07-2024 | 13:33:00
Barracuda, bureau voor experiential marketing, geeft al 10 jaar de mooiste merken een podium en heeft dat altijd in stilte gedaan

Media.Monks wijzigt zijn naam in Monks en richt bedrijf in via twee pijlers

18-07-2024 | 17:52:00
Media.Monks heeft zijn naam gewijzigd in Monks. Het bedrijf dat onderdeel is van S4Capital heeft daarbij aangekondigd zich te richten op twee takken: Marketing services en Technology services
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.