Marketing Report
Lancering Yuma met CEO Pascal Laffineur nieuws

Lancering Yuma met CEO Pascal Laffineur

Yuma is een nieuwe groep in de Benelux die de mens vooropstelt bij digitale transformaties. Yuma zal een mensgerichte aanpak combineren met een hands-on mentaliteit en best-in-class expertise. Bedrijven die al deel uitmaken van de groep, zijn: XPLUS, Total Design, Luminis en BPSOLUTIONS. 

Mensgerichte aanpak

Lot van Wegen, CMO Yuma: "In de wereld van vandaag vinden bedrijven zichzelf voortdurend opnieuw digitaal uit. Veel digitale transformaties mislukken omdat er onvoldoende aandacht wordt besteed aan de menselijke kant van een transformatie. Hoe zorg je ervoor dat mensen mee willen gaan in een transformatie, in plaats van dat ze mee moeten. Wij zien de noodzaak van een meer human benadering. Daarom zijn we Yuma gestart: een combinatie van best-in-class experts met een empathische, pragmatische en mensgerichte manier van werken."

Pascal Laffineur CEO van Yuma

Vanaf 1 juli is Pascal Laffineur de CEO van Yuma. Pascal is afkomstig van NRB, Altran (CapGemini), SFR en Alcatel en heeft een technische en IT-achtergrond. Voortbouwend op Pascal's leiderschapsvaardigheden in zijn vorige CEO-functies, brengt hij de nodige kennis en expertise mee om Yuma te positioneren als de prominente speler die we willen zijn in West-Europa.

Pascal Laffineur, CEO Yuma: "Aan de start staan van Yuma is de beste uitdaging waar ik van kan dromen. Ik geloof echt in een meer human en holistische aanpak om digitale transformaties succesvol te maken. In een groep die draait om teamwork, focus op de klant, thought leadership, technologie en plezier!"

www.weareyuma.com

Lees ook:

[Interview] Charlotte Koeleman (Somention): Community building op social media is goud voor merken

30-11-2023 | 11:09:43
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

[Interview] Sanne Tolsma (Ambassadors): Creativiteit & craft maken altijd het verschil en moeten grenzeloos zijn

30-11-2023 | 10:43:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

[Vacatures] Cheil Benelux zoekt een All-Round Video Editor (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:56:00
Cheil Benelux is per direct op zoekt naar All-Round Video Editor Full time - Amsterdam

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for a Creative Designer & Animator (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:30:00
Cheil Benelux is directly looking for a Creative Designer & Animator Full time - Amsterdam

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Medior Creative Team (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:15:00
Cheil Benelux is directly looking for a Medior Creative Team Full time - Amsterdam

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.