Magazine Media Associatie lanceert Magazine Media Factbook

Magazine Media Associatie lanceert Magazine Media Factbook

Magazine Media Associatie brengt de eerste editie van het MMA Magazine Media Factbook uit, met actuele feiten en cijfers over de performance van magazinemerken.

Het factbook laat zien hoe frequent en divers het gebruik van magazinemerken is. Met bijna 10 miljoen printlezers, 6,5 miljoen maandelijkse digitale gebruikers, miljoenen volgers op sociale media en met de organisatie van vele drukbezochte events is het contact van de consument met magazinemerken nog nooit zo hoog geweest. Van print tot e-learning, van event tot video, van site tot podcast. Kortom: een breed scala aan kanalen waar de consument 24/7 met magazinemerken in aanraking komt.

Het initiatief voor het Magazine Media Factbook is ontstaan uit de wens om stakeholders, adverteerders en mediabureaus op een toegankelijke en overzichtelijke manier te voorzien van actuele (cijfermatige) informatie en inspiratie omtrent de magazinemedia-branche. De doelstelling is informeren en inspireren. De focus ligt hierbij op magazines als sterke multimediale merken.

Je downloadt het factbook via de site van MMA

www.mma.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.