Marketing Report
Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs nieuws

Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs

Pr- en contentmarketingbureau Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs. Het bureau biedt onder andere dienstverlening op het gebied van strategie, public relations, contentmarketing en digital marketing.

Marcommit is de tweede toevoeging aan de Only community dit jaar. Eerder sloot strategiebureau Branddoctors zich al aan bij de community van creative entrepreneurs. Binnen Only werken strategen, designers, developers, creatieven en media- en contentspecialisten vanuit de kracht van verbinding. De toevoeging van Marcommit zorgt ervoor dat het aanbod vanuit de community vergroot wordt en relaties breder bediend kunnen worden. Marcommit is gevestigd in Baarn en blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

Frans de Vries, CO van Only: “Earned media expertise is een onmisbaar onderdeel voor onze opdrachtgevers en dus ook voor ons. Het is onze ambitie om de Only-community de komende jaren uit te bouwen op het gebied van strategie, content en media. De toevoeging van Marcommit is hierin voor ons een belangrijke stap. Het is een mooie match en we hebben hetzelfde DNA: creativiteit, ondernemerschap en vakmanschap staan zowel bij ons als bij Marcommit centraal.”

Endie van Laar, Managing Director van Marcommit: “Net als Marcommit gelooft ook Only dat creativiteit en ondernemerschap ontstaan wanneer verbinding wordt gemaakt. Het samengaan met deze community biedt ons de kans om krachten te bundelen, synergieën te realiseren en een nog grotere impact te maken op onze markt.”

www.marcommit.nl

www.only.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.