Marketing Report
Mariette Huber commercieel directeur GoSpooky

Mariette Huber commercieel directeur GoSpooky

Full-service social agency GoSpooky heeft Mariette Huber benoemd tot commercieel directeur. Samen met oprichters Tim van der Wiel en Liam Tjoa zal Mariette Huber een belangrijke rol gaan spelen in de ambitieuze groeiplannen van het bureau.
 
De afgelopen jaren heeft Mariette Huber ervaring opgedaan bij verschillende innovatieve techbedrijven. Zo was ze werkzaam bij Spotify als account director, en bij Snap Inc verantwoordelijk voor brand partnerships en het commercieel in de markt zetten van Snapchat in de Benelux.
 
Liam Tjoa, founder van GoSpooky: "Gebaseerd op het succes dat we tot nu toe hebben mogen boeken met GoSpooky zien we veel groeipotentieel, zowel in Nederland als internationaal. Om hier komend jaar stappen in te kunnen maken hebben we een commercieel kanon nodig. Mariette's mindset gecombineerd met haar kennis en netwerk maakt haar voor ons de perfecte strategische toevoeging."
 
Mariette Huber: "De keuze om voor Gospooky te gaan werken was snel gemaakt. Ik geloof er gewoon in, niet alleen in wat ze als bureau doen, maar ook om wie ze zijn. Tim en Liam snappen marketing anno 2019. Ze hebben onwijs innovatieve ideeën, ik heb heel veel zin om GoSpooky te helpen om die ideeën te koppelen aan merken."

www.gospooky.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.