[Marketing Report | Radio] René Zeedijk over Vrienden van Amstel Live, Luistercijfers en de Issue Award

[Marketing Report | Radio] René Zeedijk over Vrienden van Amstel Live, Luistercijfers en de Issue Award

Iedere maand bespreekt René Zeedijk, Directeur Business Development bij Mediabureau ZIGT, in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie. In de uitzending van 19 januari 2021 werden onder meer Vrienden van Amstel Live, de Issue Awards en de laatste luistercijfers doorgenomen.René: "Hoe zien de december maandcijfers eruit met de Top 4000 van Radio 10, de Top 2000 van NPO Radio 2 en Sky Radio Christmas Station?  NPO Radio 2 is veruit marktleider en Radio 10 had een tweede plek. Qmusic plek drie en Sky Radio de vierde plek. Radio 538 heeft sowieso een pijnlijke dag gehad. 8,6 procent marktaandeel; plek 5. Het was voor het laatst bijna 20 jaar geleden dat ze zulke lage cijfers hadden. Dat is voor mij verbazingwekkend. Daar schrok ik ook van."

Luister het volledige radio-optreden van René hier:

]

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 januari 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.