[Marketing Report TV] Janina van der Drift: Kalverliefde is hét diervriendelijke alternatief voor melk

[Marketing Report TV] Janina van der Drift: Kalverliefde is hét diervriendelijke alternatief voor melk

Janina van der Drift, oprichter van Kalverliefde Zuivel, is te gast bij Marketing Report TV.

Peter Wybenga gaat samen met Elzemieke Olsthoorn, Head of Content & Marketing bij Abovo Maxlead, met haar in gesprek.

Janina van der Drift: "Kalverliefde Zuivel begon bij mijn eigen behoefte. Ik ben een echte dierenliefhebber. Ik houd van een cappuccino, maar ik ben het niet eens met het huidige proces dat kalfjes direct na de geboorte van hun moeder worden gescheiden. Ik weet hoe belangrijk het is voor kinderen maar ook voor jonge dieren om op te groeien in de nabijheid van de moeder en moederzorg te ontvangen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een tussenweg; boeren die wél het kalfje bij de koe houden. En die heb ik gevonden. Vanuit dat vertrekpunt heb ik Kalverliefde Zuivel opgestart."

www.kalver-liefde.nl

Marketing Report TV is powered by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIXhtt

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.