[Marketing Report TV] Teus Baars over NOSUCH

[Marketing Report TV] Teus Baars over NOSUCH

Teus Baars, CEO van NOSUCH, is te gast bij Marketing Report TV. Bas Vlugt gaat met hem in gesprek.

Teus Baars: "Ik heb in het verleden bij verschillende bureaus gewerkt en ik heb me daar vaak verbaasd: Hoe is het mogelijk dat ze dat op die manier doen? Hoe is het mogelijk dat ze zo met hun medewerkers omgaan of zo met hun klanten omgaan? En als je de ins en outs kent - hoe is het mogelijk dat ze deze prijzen hanteren? I wilde dat niet zo doen. En zo noemde ik mijn bureau dus NOSUCH...

Kijk dit interview hier:

www.nosuch.nl

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl


Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.