Marketing Report
[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over Addressable TV podcast

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over Addressable TV

Christiaan van Dijk is Business Development Director bij ZIGT Mediabureau. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over Addressable TV en de mogelijkheden ervan voor adverteerders. 

Christaan van Dijk: "Addressable TV. Innovatie op TV. Talpa en RTL gaan het testen. September gaat het live (als alles goed gaat). Het mooiste is dat we adverteerders de mogelijkheid gaan geven om getarget op TV mensen te gaan bereiken. En ik vind dat mooi nieuws. Het begint met een adres en huisnummer. Daarmee kun je hem doorvertalen naar inkomensgroepen. Is het een huur of koophuis? Wat is de WOZ-waarde? Daarmee weet je wat de waarde van de woning is. Op basis daarvan weet je natuurlijk een beetje wat ze moeten verdienen. Kortom: genoeg manieren om mensen echt wel goed te kunnen targeten. En dat gaat heel veel mogelijkheden geven."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 mei 2023 terug:

www.zigt.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.