Marketing Report
[MarketingReport Radio] Marcel Aalders over CarpetRights all-inclusive-campagne podcast

[MarketingReport Radio] Marcel Aalders over CarpetRights all-inclusive-campagne

Marcel Aalders is Marketing & e-Commerce Director bij Carpetright. Hij noemt zichzelf een vakidioot op het gebied van merken bouwen, en vertelt er graag over, ook op een podium. We spreken hem over het merk Carpetright en de all-inclusive-strategie die het bedrijf hanteert.

Marcel Aalders: “De campagne, die nu op tv loopt, is in feite de nieuwe positionering van ons merk. Het geeft aan waar we naartoe willen en maakt dit tastbaar, ook intern. De strategie van CarpetRight is: je kunt overal een nieuwe vloer, raamdecoratie of trapbekleding kopen. We concurreren op prijs met de bouwmarkten, maar we moeten het winnen op service. Bij onze 112 winkels werken vakmensen. We ontzorgen klanten volledig: alles zit erin bij ons. Je hoeft alleen maar uit te zoeken wat je mooi vindt en wij regelen de rest.”

Marcel licht ook een tipje van de sluier op wat betreft de toekomstplannen van het bedrijf en het al dan niet neerzetten van een ander label en de samenwerking met het programma Kopen zonder Kijken.

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 18 oktober 2022 terug:

www.carpetright.nl

www.newbusinessradio.nl

 

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.