Marketing Report
MediaMonks verhuist deels naar Amsterdam

MediaMonks verhuist deels naar Amsterdam

Na bijna twintig jaar vestigt het productiebedrijf zich in Amsterdam op de Houthavens met digitale creatie, film- en contentstudio’s, onder nieuw management. Een deel van het bedrijf zal in Hilversum gevestigd blijven

MediaMonks opent een nieuw kantoor waarin digitale creativiteit, film en content samenkomen. In de Houthaven is de afgelopen maanden gebouwd aan een ruimte voor 160 Monks en twee volledig uitgeruste filmstudio’s.   

Het nieuwe management team bestaat uit Jelle Kolleman, Jeroen van der Meer, Petra van Veldhooven, Sicco Wegerif en Vivian Opsteegh.

Jelle Kolleman, Creative Managing Director, MediaMonks Amsterdam: "Na bijna twintig jaar Hilversum als Amsterdam verkocht te hebben aan onze buitenlandse klanten zijn we superblij dat we ons nu echt hebben gevestigd in het nieuwe hart van de reclamewereld. Zo krijgen we toegang tot jong talent dat dicht bij de Amsterdamse creatieve cultuur staat."

Vivian Opsteegh, General Manager, MediaMonks Films: "De opzet van MediaMonks Amsterdam is uniek voor Nederland: volledig uitgeruste studio’s met specialisatie in food, beauty en fashion, én creatieven die alles kunnen maken, van Facebookpost tot speelfilm. En dat alles ondersteund door een netwerk van 1100 Monks wereldwijd."

Sicco Wegerif, Managing Director, MediaMonks Amsterdam: "In Amsterdam hebben we het team en de infrastructuur gebouwd om in alle behoeftes van onze klanten te kunnen voorzien. We brengen hier uiteenlopende onderdelen van onze business bij elkaar: digitale creatie en film & content, en op korte termijn zullen daar programmatic media en influencermarketing bijkomen."

Het jaarlijkse evenement ADNIGHT zal op 4 oktober 2019 in het kantoor van MediaMonks op de Amsterdamse Houthaven worden georganiseerd. 

www.mediamonks.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.