Marketing Report
Mediaplus Nederland van start

Mediaplus Nederland van start

Serviceplan Group, een onafhankelijke bureaugroep in Europa, breidt haar diensten in Nederland uit. Met de start van Mediaplus Nederland verenigt Serviceplan Group alle merk-, communicatie- en mediadiensten onder één dak in Amsterdam.

Menno Westinga, Managing Director van Mediaplus: "Door naast Serviceplan Nederland met Mediaplus in Nederland te starten, worden de disciplines merk, creatie en media geïntegreerd onder de House of Communication-visie van de Serviceplan Group. Ongeveer een jaar geleden is besloten tot deze uitbreiding en vanaf dat moment is er achter de schermen hard gewerkt. Samen met Ramon Kragtwijk, Commercial Director, is een team gevormd met ervaren mensen. Mensen die hun sporen hebben verdiend in verschillende disciplines van strategie, creatie, data, media tot en met public relations. Alle gangbare mediatools zijn beschikbaar en de exploitanten en uitgevers zijn geïnformeerd in de afgelopen maanden. De eerste geïntegreerde campagnes zijn gestart en wij zijn klaar voor de toekomst. In nauwe samenwerking met het kantoor in Brussel vormt Amsterdam de vertegenwoordiging in de Benelux van de internationale bureaugroep."

Naast onder andere Uniekaas en de Duitse online broker Flatex, heeft ook Hornbach Nederland besloten om vanaf 1 oktober 2019 samen te werken met Mediaplus Nederland.

Ramon Kragtwijk: "Door de combinatie van grote internationale slagkracht en lokaal onafhankelijk ondernemerschap zijn er grote kansen voor zowel nationale als internationale merken in de sterk veranderende bureauwereld. Een House of Communication met volledige integratie van data, strategie, content, media en creatie, uitgevoerd door professionals binnen hun vakgebied, zorgt voor Media met een Plus."

Serviceplan Group bestaat sinds 1970. House of Communication brengt Serviceplan Mediaplus, Plan.net, Mediascale en Solutions samen met 38 wereldwijde vestigingen.  

www.mediaplus.nl
www.serviceplan.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief