Marketing Report
Mediatic neemt Snappr over nieuws

Mediatic neemt Snappr over

Het Amsterrdamse fullservice pr- en contentmarketingbureau Mediatic heeft per direct branchegenoot Snappr overgenomen. In de nieuwe constructie gaat Snappr, dat een sterke online focus heeft, onder eigen naam verder als zusterbureau van Mediatic. De overname van het snelgroeiende bureau uit Utrecht past binnen de groeiambities van het Amsterdamse bureau.

Na de overname blijven de medewerkers van Snappr voor het Utrechtse bureau werken. Hun diensten, behalve pr-strategie en -uitvoering ook (online) pr-trainingen en -cursussen, behoren vanaf nu tot de dienstenportfolio van Mediatic. 

Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic: “Ik ben onder de indruk van wat de oprichtsters in korte tijd hebben neergezet. Met Snappr voegen wij een snelgroeiend pr-bureau toe aan onze organisatie en nieuwe pr- en marketinginzichten. De sterke online positie, kundige medewerkers en interessante klantengroep versterken ons bureau. Snappr werkt onder meer voor werk-app Maqqie en The Sauce, de food startup van voormalig Librije-chef en multi-ondernemer Jerremy Bulo. Ik ben ervan overtuigd dat Snappr een goede aanvulling zal zijn op onze huidige organisatie en doelstellingen.”

Ook Snappr is positief over de overname, die werd begeleid door overname-adviseur Oscar Mensen van Houtregt.

Chantal Schram, mede-oprichter van Snappr:  “Wij hebben vanaf de eerste gesprekken een goed gevoel gehad bij Mediatic. We ondersteunen haar missie om het aangewezen bureau te zijn voor vooruitstrevende opdrachtgevers en zijn enthousiast over de extra mogelijkheden die de overname biedt aan de medewerkers en opdrachtgevers van Snappr. Zij en haar compagnon Suzanne van Duijn focussen zich vanaf heden op andere projecten, onder meer op het gebied van coaching. Beiden blijven nog enige tijd betrokken bij het bureau voor een soepele overdracht. 

Suzanne van Duijn, compagnon van Snappr: “Wij dragen graag bij aan die missie door het beschikbaar stellen van onze kennis, contacten en diensten. Ik kijk uit naar het samen opzetten van mooie projecten.”

www.mediatic.eu
www.snappr.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.