Marketing Report
N=5 maakt campagne voor Aidsfonds

N=5 maakt campagne voor Aidsfonds

N=5 ontwikkelt een commercial voor Aidsfonds. Met deze film roept het Aidsfonds iedereen op om te helpen een einde te maken aan de aidsepidemie en de liefde te beschermen. 

In Nederland leeft de veronderstelling dat de aidsepidemie onder controle is. Maar ondanks de komst van nieuwe medicijnen is dat niet het geval. Wereldwijd kwamen er vorig jaar 1,8 miljoen hiv- en aidsinfecties bij. En stierven er één miljoen mensen aan de gevolgen ervan. Er zijn dus elke dag nog veel mensen die elkaar aan de ziekte verliezen. Dat maakt aids een serieuze bedreiging voor de liefde.Of het nu gaat om de liefde voor je minnaar of de liefde voor je kind. Aids raakt vele liefdes, en moet juist daarom worden gestopt.

De film is tot stand gekomen door een samenwerking tussen reclamebureau N=5, Cake Film, regisseur Madja Amin (onder andere bekend van zijn werk voor Boef) en hiphoptalent Ray Fuego, die tekent als voice-over. De commercial maakt onderdeel uit van de langer lopende campagne Stop Aids. Uit liefde voor alle liefdes. En zal als eerste te zien zijn rond Wereld Aids Dag op 1 december 2018. 

www.nis5.nl
www.aidsfonds.nl

 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.