Naique Tanate en Kevin de Wit naar GoSpooky

Naique Tanate en Kevin de Wit naar GoSpooky

Social agency GoSpooky versterkt per 1 november 2019 het senior team met Naique Tanate als strategy director en Kevin de Wit als client lead. Beide functies binnen GoSpooky zijn in het leven geroepen om de sterke groei van het bureau te faciliteren.

Naique Tanate, voorheen head of VICE+ bij VICE Media Benelux, zal zich in zijn nieuwe rol aansluiten bij het managementteam van het bureau, naast commercial director Mariette Huber en oprichters Tim van der Wiel en Liam Tjoa. Kevin de Wit, voorheen account director bij Spotify, zal als client lead het aanspreekpunt van de toenemende hoeveelheid merken in het portfolio van GoSpooky worden.

Liam Tjoa, oprichter GoSpooky: “Zowel Naique als Kevin brengt een hoop kennis en ervaring mee die enorm relevant zijn voor het punt waarop we ons nu als bureau begeven. Precies een jaar geleden telde GoSpooky zes personen, het feit dat we nu met een sterk team dat nagenoeg vier keer zo groot is, maakt ons supertrots.”

Naique Tanate: “Het team van GoSpooky weet als geen ander wat er waar en wanneer gecommuniceerd moet worden om impact te maken op jongere doelgroepen. Tim en Liam hebben de innovatieve visie, Mariette is de commerciële kracht. Ik kijk er enorm naar uit om de strategische ervaring die ik de afgelopen zeven prachtige jaren bij VICE heb opgedaan door te vertalen naar het werk van GoSpooky.”

www.gospooky.com

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.