Natwerk ontwikkelt Koningsdag-campagne voor Nespresso

Natwerk ontwikkelt Koningsdag-campagne voor Nespresso

Nespresso lanceert op Koningsdag de limited edition Travel Mug, die ook een Cocktail Mug kan zijn. Met de Travel Mug houd je niet alleen je cappuccino warm, maar ook je cocktails koud. Om Koningsdag door te komen met minder single-use bekers. Natwerk is verantwoordelijk voor de creatie van de Koningsdag-campagne. 

Nespresso kiest voor een ludieke toepassing van de Travel Mug om deze feestelijke dag een stuk duurzamer door te komen. Het merk wil een jongere doelgroep bereiken en kiest er met deze oplossing voor om de Koningsdag vierders creatief te inspireren rondom het gebruik van de Mug. Je hebt niet alleen een bijzondere koffie-ervaring met Nespresso, maar je kunt er ook heel goed cocktails mee koud houden op je tocht langs de vrijmarkt.

Rozemarijn Dolman-Plante, Brand Director Nespresso Nederland: "Met deze Koningsdag-campagne laten we zien dat Nespresso niet alleen staat voor kwalitatieve koffie-ervaringen, maar ook voor duurzaamheid en creativiteit. Door de Travel Mug en Cocktail Mug te introduceren, bieden we een ludieke oplossing om Koningsdag te vieren met een beker die je kan blijven hergebruiken. Met één Mug kun je genieten van zowel heerlijke koffie als verfrissende cocktails. We zijn verheugd om samen te werken met Natwerk voor deze campagne."

#TeamNesma of #TeamNespresso

In de campagne laat Nespresso op een ludieke manier zien dat de mug op twee manieren te gebruiken is met Team Nespresso en Team Nesma (Nespresso Martini). Staat de Mug rechtop dan is het een Travel Mug voor koffie, maar het kan het ook worden gebruikt als Cocktail Mug voor Cocktails. En dit zien we terug in alle campagnemiddelen van een influencerdoos die op twee manieren kan worden opengemaakt tot aan levensgrote Travel Mugs en Cocktail Mugs die zijn afgebeeld op peperbussen in Amsterdam. Nespresso pakt groots uit in media maar ook alle Nespresso Boutiques zijn omgebouwd naar het thema toe.

Barend Stegeman, Creative Director Natwerk: "Op Koningsdag begin je met koffie maar heb je gedurende dag misschien zin in een cocktail, met de campagne laten we in een handomdraai zien dat je met één Mug heel Koningsdag kan doorkomen."

www.natwerk.nl

www.nespresso.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Natwerk en ARTIS introduceren het Weetjes Kleedje

11-07-2024 | 14:41:00
In samenwerking met Natwerk lanceert ARTIS een campagne die alle Amsterdammers uitnodigt om te ontdekken dat ARTIS leeft tijdens de Zoomeravonden

Natwerk en Zilveren Kruis promoten zonbescherming op terrassen

24-06-2024 | 10:12:28
Zilveren Kruis en Natwerk werken samen aan een campagne om het belang van zonbescherming en het voorkomen van huidkanker te benadrukken.

[Marketing Report Cannes 2024] Reinier Steures (Natwerk): We strijden samen met Zilveren Kruis tegen huidkanker

20-06-2024 | 10:52:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report.

Natwerk lanceert campagne voor Bitonic

17-06-2024 | 09:19:00
In de  campagne zien we bitcoin-investeerders die dankzij de app helemaal niet met bitcoin bezig zijn.

[Vacatures] UNLIKE zoekt een Projectmanager

10-06-2024 | 16:22:00
UNLIKE is per direct op zoek naar Projectmanager

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.