Ogilvy versterkt MT met Head of PR en Business lead

Ogilvy versterkt MT met Head of PR en Business lead

Ogilvy breidt Management Team uit met Head of PR Mark van Tol en Business lead Cindy Bij de Vaate. Beide senior medewerkers zullen een leidende rol spelen bij de verdere groei van het bureau.

Mark van Tol is in zijn rol als Head of PR eindverantwoordelijk voor het verder verstevigen van de PR capability van Ogilvy. Mark heeft meer dan 15 jaar marketing- en pr-ervaring aan zowel bureau- als klantzijde in multinationale omgevingen. Naast zijn Nederlandse nationaliteit is hij half Canadees. Eerder werkte Mark van Tol bij Edelman.

Mark van Tol: “Ogilvy’s rijke historie in het ontwikkelen van creatieve ideeën is de perfecte match met mijn passie voor storytelling en ondernemende mindset. De teamspirit en energie bij Ogilvy spreken me ontzettend aan. Ik kijk ernaar uit om de diverse expertises in branding, advertising, media en social optimaal te benutten voor de ontwikkeling van doeltreffende en onderscheidende PR-campagnes.”

Key accounts

Als Business lead is Cindy Bij de Vaate verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van key accounts. Met ruim vijftien jaar ervaring in klantbeheer en (digitale) communicatie bij agencies als DigitasLBI, Havana Harbor en MediaMonks is het Cindy toevertrouwd klanten excellente service te bieden.

Cindy Bij de Vaate: “Creatief en onderscheidend werk maken, daar heb ik enorm veel zin in. Ik kijk ernaar uit het beste uit mijn collega’s te halen, zodat we samen de verwachtingen van klanten overtreffen. Ik ben er trots op om me aan te sluiten bij een bureau met zo’n mooie legacy en internationaal netwerk. En ben in de volle overtuiging dat we met elkaar nieuwe geschiedenis gaan schrijven en het merk Ogilvy verder gaan verstevigen.”

Jai Kotecha, Chief Executive Officer van Ogilvy: “We zijn verheugd om deze talenten met een bewezen trackrecord toe te voegen aan ons team. Het stelt ons nog beter in staat om onze belofte waar te maken: we zijn dé creatieve partner die merken helpt met de groei van hun business door impactvolle merkervaringen te creëren. Creativiteit en storytelling is in het hart van alles dat wij doen.”

www.ogilvy.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.