Online Seminar opent studio in Johan Cruijff ArenA

Online Seminar opent studio in Johan Cruijff ArenA

Online Seminar, de webinarproducent voor de zakelijke markt, heeft deze week een studio geopend aan de hoofdtribune van de Johan Cruijff ArenA - bij skybox 300. De studio heeft uitzicht op het bekende voetbalveld en is volledig uitgerust met vaste camera's, een regieruimte en alle faciliteiten om een interactieve uitzending te kunnen maken.

De studio is aangesloten op het Online Seminar-platform, dat de interactie van de kijkers voor, tijdens en na de uitzendingen verzorgt. Dit maakt deze studio uitermate geschikt voor bijvoorbeeld talkshows, productpresentaties, aandeelhouders- vergaderingen, webinars, online workshops en voor de hybride cross-over tussen fysieke en online events.

Marthijn Pieters, CEO van Online Seminar: “We hadden al een Online Seminar-studio op een andere locatie in de ArenA, waarin we inmiddels ruim vijftig uitzendingen hebben gerealiseerd. Deze andere studio is van alle (technische) gemakken voorzien, met daarnaast ook uitzicht op het veld wat voor de uitzendingen een toegevoegde waarde kan hebben. Je kunt het gras niet alleen zien, maar ook bijna ruiken.”

www.onlineseminar.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.