Marketing Report
Pathé verrast Fast & Furious-fans met bioscoopbezoek Fast X nieuws

Pathé verrast Fast & Furious-fans met bioscoopbezoek Fast X

Filmfans die alle voorgaande Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw bij Pathé Thuis hebben gezien, worden verrast met twee bioscooptickets voor Fast X. Iedereen heeft nog tot en met woensdag 7 juni de tijd om de tien Fast titels te bekijken bij Pathé Thuis en zich daarmee aan te melden voor deze actie.

De filmfranchise Fast & Furious is niet alleen populair in de bioscoop. Ook bij Pathé Thuis worden alle negen eerdere titels én Hobbs & Shaws goed bekeken. De populairste titels zijn Fast 9, 8 en 7. Dit jaar is het succesvolste Fast & Furious jaar ooit bij Pathé Thuis: de eerdere 9 titels worden 25 procent vaker bekeken dan in 2022. De meest recente Fast X titel roept de Fast & Furious liefde dus alleen maar meer aan.

Winactie

Alle Pathé Thuis klanten die sinds 2017 alle negen Fast & Furious én Hobbs & Shaw titels hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis, krijgen een mail met daarin de uitnodiging om twee bioscooptickets voor Fast X te claimen. De eerste 100 Fast-fans die reageren, ontvangen twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze.

Filmfans die nog bezig zijn met hun Fast-marathon en andere filmliefhebbers kunnen ook meedoen met de actie. De eerste 50 filmfans die vóór donderdag 8 juni ook alle negen Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis krijgen een mail met daarin twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze.

www.pathe.nl

Lees ook:

Pathé en Transavia starten pilot met actueel filmaanbod tijdens vlucht

14-11-2023 | 10:38:00
Transavia-reizigers kunnen op hun eigen apparaat kijken naar een door Pathé samengesteld filmaanbod

Jean Mineur Mediavision bioscoopreclameseminar 2023

19-10-2023 | 17:49:00
Op 3 oktober 2023 organiseerde Jean Mineur Mediavision in het Koninklijk Theater Tuschinski het bioscoopreclameseminar 2023. Marketing Report was aanwezig

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

[Box Office] Retribution binnen in de top 10 | Week 39

25-09-2023 | 15:56:00
De actie-thriller Retribution was afgelopen weekend het meest populair

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.