Publicis, Le Pub en Boomerang organiseren samen met ADCN ADsterdam

Publicis, Le Pub en Boomerang organiseren samen met ADCN ADsterdam

Publicis Groupe Nederland, Le Pub en Boomerang organiseren op 5 juli 2024 bij LIEF Amsterdam in samenwerking met ADCN | Club for Creativity ADsterdam.

In 2023 organiseerden Publicis Groupe Nederland, Boomerang en Le Pub onder de naam AmsterCannes een soortgelijk evenement. De ondertitel van ADsterdam is the space between Advertising and Amsterdam. Het evenement vindt plaats bij LIEF Amsterdam, de voormalige Amsterdamse busremise om creativiteit te vieren.

ADsterdam is bedoeld voor een breed publiek; een laagdrempelige manier om te connecten met brands en agencies, geïnspireerd te raken op het gebied van technologie, duurzaamheid, entertainment, inclusie, sport, design, fashion, kunst en nog veel meer.

Anouk Facee Schaeffer, Head of Brand and Culture Boomerang en Publicis Groupe Nederland, en initiatiefnemer van het festival:: “Nederland staat bekend om zijn festivals - met meer dan duizend per jaar - die de toon zetten voor festivals over de hele wereld. Maar de meeste van deze evenementen draaien om muziek. Dus, waar gaan we heen als we inspiratie willen opdoen over andere hot topics? Natuurlijk hebben we techconferenties en creative breakfasts, maar waar zijn de creativiteit festivals?

Hier zagen we een kans - dit moeten wij gaan opzetten. Onze droom werd vorig jaar al geboren, een creativity festival in onze eigen geliefde stad, Amsterdam. En na een succesvolle eerste editie, gaan we dit jaar voor een nog grotere editie met meer talks, panels en inspiratie. Dit festival is bedoeld voor iedereen en zal daarom altijd toegankelijk en betaalbaar zijn. En vanuit mijn liefde voor festivals, zal deze dag vol inspiratie ook echt worden afgesloten met een festivalwaardig feest, met programmering van artiesten, DJ’s en vette surprise acts.”

Brancheorganisatie ADCN heeft zich aangesloten als main partner van ADsterdam. ADCN vertegenwoordigt de creatieve branche in Nederland en heeft een gigantisch netwerk met alle agencies en veel brands. Het festivalterrein bevindt zich in Amsterdam, maar wil zich niet beperken tot de Amsterdamse scene.

Denise Willigers, Managing Director van ADCN reageert: “ADCN heeft als doel de creatieve industrie samen te brengen, om creativiteit te vieren, te netwerken en geïnspireerd te raken. Het is fantastisch dat we met deze samenwerking 2000 bezoekers kunnen verwelkomen om dit doel te bereiken. Inhoudelijk helpen we ADsterdam met een interessante programmering en sprekers, de locatie met diverse podia helpt enorm in onze ambitie om te inspireren en creativiteit te vieren op een zo toegankelijk mogelijke manier.”

Om ADsterdam te bezoeken is een ticket nodig dat 15 euro kost (ADCN-leden 12,50 euro). Het event heeft geen commercieel doel.

De organisatoren verwachten 2000 (tevens maximale capaciteit) mensen uit de reclame- en creatieve industrie verwacht.

www.adsterdamfestival.com

www.publicisgroupe.nl

www.boomerangagency.com

www.le.pub/amsterdam

www.adcn.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Soufiane Touzani headliner ADsterdam Festival

04-07-2024 | 16:03:00
De tweede editie van het festival vindt vrijdag 5 juli plaats bij LIEF Amsterdam. Het volledige programma, vol met talks, panels, workshops en muziek, is nu bekend

Le Pub Amsterdam (Philips), Dentsu Creative (KPN) en AKQA Amsterdam (DeGiro/UN Women) winnen Gouden Lion

20-06-2024 | 21:00:00
Nederland valt op de vierde Cannes Lions-dag flink in de prijzen. De KPN-campagne Stukje van Mij van Dentsu Creative met zangeres Meau wint een Grand Prix Lion in de subcategorie Corporate Purpose & Social Responsibility in de hoofdcategorie Creative Strategy Winners

ADsterdam Festival onthult tweede batch met namen

20-06-2024 | 16:14:00
ADsterdam, opvolger van AmsterCannes, biedt inspiratie en creativiteit voor de Nederlandse advertising-industrie.

Media.Monks, de politie en Le Pub vallen in de prijzen

19-06-2024 | 16:31:15
Media.Monks heeft een Zilveren Lion gewonnen met het Beer Retirement Account voor Poker Beer in de subcategorie Social Behaviour & Cultural Insight in de categorie Direct Lions

Stukje van Mij van Dentsu Creative (KPN) en Refurb van Le Pub (Philips) op shortlists

18-06-2024 | 11:27:00
Nederland doet het dit jaar relatief goed met de vermeldingen op de shortlists bij de Cannes Lions
 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.