Marketing Report
Qlinker werkt met One Shoe aan ontwikkeling digitale woningcorporatie

Qlinker werkt met One Shoe aan ontwikkeling digitale woningcorporatie

Qlinker, een initiatief van woningcorporatie Mitros, is gestart met de ontwikkeling een nieuwe, digitale woningcorporatie. De partner voor de website en de app is One Shoe. Met het toekomstige online platform kunnen huurders heel eenvoudig zelf alle huurzaken digitaal regelen. Waar en wanneer zij dat willen.

De missie van Qlinker is om goed huren beter en makkelijker te maken.De initiatiefnemers zien het als een nieuw soort woningcorporatie. Digitaal, en voorop met innovaties om huren en wonen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. 

One Shoe treedt op als strategisch digitaal partner en helpt Qlinker bij het design, User Experience en ontwikkeling van zowel de website  als de mobile app. Daarnaast adviseert One Shoe Qlinker over gekozen technieken en inrichting van de oplossing.

In de toekomstige app helpt de chatbot van Qlinker huurders bij alle voorkomende huurzaken. Van het vinden van een woning tot het oplossen van een lekkage. En als je ondanks dat iemand zou willen spreken? Dan is dat ook nog steeds mogelijk. Qlinker is digitaal maar maakt het graag ook persoonlijk en is beschikbaar voor iedereen die wil huren in de sociale sector.

www.qlinker.nl
www.mitros.nl
www.oneshoe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.