Marketing Report
Range Rover bouwt spanning op naar onthulling nieuwe SUV

Range Rover bouwt spanning op naar onthulling nieuwe SUV

Het aftellen naar de onthulling van de nieuwe Range Rover Evoque is gestart met het plaatsen van diverse kunstwerken van staaldraad in Londen. De kunstwerken zijn geïnspireerd op de nieuwe Evoque en lichten door hun vorm al een tipje van de sluier op van het nieuwe design.

De vier felgekleurde kunstwerken her en der in Londen zijn door het designteam ontworpen dat ook verantwoordelijk was voor de nieuwe Evoque. De kunstwerken vertegenwoordigen de minimalistische designfilosofie die leidde tot de elegante vormen van de nieuwe SUV. De 1:1 schaalmodellen tonen de aflopende daklijn en oplopende heuplijn die het authentieke coupe-design van de Evoque benadrukken. De vier kunstwerken staan op locaties in Kensington en Chelsea geparkeerd.Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover: “The wire forms have been created to preview the new Evoque – which is the embodiment of Range Rover’s modernist design approach. Where better to put these bespoke installations on display than in the heart of London – one of the greatest cities in the world.”

De nieuwe Evoque is ontworpen, getest en gebouwd in het Verenigd Koninkrijk. De wereldwijde onthulling is op 22 november om 20:45 uur te zien op Facebook.com/LandRover of Youtube.com/LandRover.

www.landrover.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.