Marketing Report
Rebranding voor FEMMEFAB Influencer Marketing Agency nieuws

Rebranding voor FEMMEFAB Influencer Marketing Agency

Influencer Marketing Agency Femmefab introduceert een vernieuwde huisstijl, logo en website. Het agency heeft het afgelopen jaar een sterke ontwikkeling doorgemaakt waar een vernieuwde branding volledig bij aansluit.

Naast het uitbouwen van een sterk en divers portfolio aan mom- en family influencers, wist de agency ook grote klanten aan zich te binden, waaronder Bol.com, Naïf, Waterdrop en Guts & Gusto. Klanten weten Femmefab niet alleen te vinden voor het portfolio, maar ook voor de volledige influencermarketingstrategie voor zowel Nederland als België.

Modesty en Feminity

Sanne Konings, CCO van Femmefab: "We zijn trots dat we eindelijk onze nieuwe branding kunnen delen. Het nieuwe design straalt Modesty en Feminity uit, het past bij ons als team van vrouwen, onze identiteit en positionering, maar ook bij de professionaliteit van Femmefab."

De rebranding en de nieuwe website zijn ontwikkeld door Keplar agency. Samen met hen bepaalde Femmefab de positionering. "We merkten dat wij met de mooie ontwikkelingen van de afgelopen jaren toe waren aan een branding die volledig aansluit bij onze kwaliteit, creativiteit en loyaliteit. We zijn meer dan blij met het eindresultaat."

Vernieuwde positionering

Naast het managen van het eigen influencer portfolio, wil Femmefab zich ook nadrukkelijker richten op hun white label: MAKE. Door deze positionering speelt Femmefab in op de vraag van het bieden van een volledige influencermarketingstrategie, waarbij er in een vroeg stadium al wordt meegedacht door Femmefab. Merken hebben hierdoor slechts één partij nodig, in plaats van meerdere agencies. Dit zorgt voor efficiëntie, binding en structuur: Femmefab is hiermee dé one-stop-shop voor influencermarketing.

Femmefab blijft groeien in klanten en netwerk, waardoor de uitbreiding van het team voortzet. Onlangs versterkte Romy Krijger, afkomstig van DPG, het Campaign Management Team. Daarnaast zijn ze nog op zoek naar een nieuwe Influencer Marketing Specialist om in het komende jaar nog meer klanten te voorzien van een volledige strategie.

Quality over quantity

Verder wil Femmefab met haar eigen influencerportfolio, oftewel de Femmely, de diepte in gaan. Bregje van Iperen, COO van Femmefab: "Hoge kwaliteit, authenticiteit en engagement zijn van belang voor een succesvolle campagne in de verzadigde markt van Instagram. Ons team heeft afgelopen jaren zoveel ervaring opgebouwd, waardoor we dit nu in de praktijk kunnen brengen met onze Femmely."  Een mooi focuspunt voor 2023 om de influencercampagnes naar een nóg hoger level te tillen.

www.femmefab.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.