Marketing Report
RONIN Amsterdam stelt vier Senior Designers aan

RONIN Amsterdam stelt vier Senior Designers aan

RONIN Amsterdam bestaat twee jaar en het team van vier oprichters is inmiddels uitgegroeid naar twaalf man. 

Inmiddels zijn ze ook uit hun jas gegroeid in hun huidige kantoor door de uitbreiding van het team met visual design, motion design, project management en front-end development. Binnenkort verhuist RONIN naar het kantoor aan de Bloemgracht. In deze ruimte is rekening gehouden met de ambities van dit digital design bureau en de groei naar 20 talenten. 

Toby Mok, ontwerper en partner bij RONIN: "Met RONIN willen wij alleen gaan voor het allerbeste en met deze impuls aan kwaliteit, talent en ervaring zijn we weer een stap dichterbij het creëren van een digital design powerhouse in het centrum van Amsterdam."

Thuy Tran, creatief directeur bij RONIN: "Ik ken de jongens van RONIN al heel wat jaren. De laatste tijd deden we steeds meer klussen samen. En niet zonder succes. Het is een mooi moment om aan te sluiten en de voortrekkersrol van RONIN op het gebied van digital design te verstevigen in de rol van creatief directeur".

Jan Jesse Bakker heeft hiervoor bij zowel TBWA/ als N=5 gewerkt en is gestart als Design Director.

Jan Jesse Bakker: "Doorgaans is design bij de grote bureaus een klein onderdeel in een heel groot traject. Wat mij aanspreekt van een bureau als RONIN is dat design creatie is."

Rens van de Wiel versterkt het bureau als Creative Technical Director. Hij kreeg op zijn zevende verjaardag een Commodore 64. Geïnspireerd door de 1980's demoscene begon hij zijn eerste animaties te programmeren in BASIC en Assembler. 30 jaar later codeert hij nog steeds strakke interactieve animaties en versterkt hij de digital design-visie van RONIN. 

Yasmine Vo​​ heeft zich de afgelopen tien jaar mogen aansluiten bij digital agencies waaronder LBi LostBoys, Mirabeau, Emakina en Superhero Cheesecake. Na een aantal jaar als freelance Visual & Motion Designer te hebben gewerkt is het tijd voor een volgende stap als Motion Design Director. Bij RONIN heeft ze haar thuis gevonden. 

www.roninamsterdam.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.