Marketing Report
SPAR introduceert SPAR media nieuws

SPAR introduceert SPAR media

SPAR introduceert SPAR media, een netwerk dat leveranciers, en ook niet-leveranciers, de kans biedt om te adverteren in alle SPAR-winkels en op spar.nl. Het netwerk bestaat uit diverse advertentiemogelijkheden, waaronder digitale schermen in winkels, online bannering, e-mails en extended reach.

Logische stap

SPAR beschikt over meer dan 450 winkels en is momenteel bezig al deze winkels te voorzien van digitale schermen samen met partner First Impression. Hiermee bereikt SPAR meer dan 100 miljoen winkelbezoekers en meer dan 5 miljoen online bezoekers per jaar. Daarmee ziet het retail media als logische stap.

King of convenience

De organisatie die zich profileert als King of Convenience, heeft een sterke positie door de versmelting van foodservice en foodretail. Het heeft kleinschalige winkels in binnensteden, dorpen, langs snelwegen, op campings en campussen.

John van der Ent, CEO SPAR: "Met locatiespecifieke data heeft SPAR onderscheidend vermogen ten opzichte van andere retailers. Consumenteninzichten bieden unieke mogelijkheden voor leveranciers om te kunnen adverteren dichtbij en op het moment van aankoop."

Self-service platform

Om mediabureaus en merken zo goed mogelijk te faciliteren, maakt SPAR gebruik van self-service retail media platform Streaem. Hiermee kunnen de adverteerders zelf verschillende soorten campagnes inkopen, optimaliseren en evalueren. Het Amsterdamse consultancy-bedrijf Newcraft helpt SPAR met het vormgeven en verder ontwikkelen van het retailmedianetwerk.

www.spar.nl

www.firstimpression.com

www.streaem.com

www.newcraftgroup.com

Lees ook:

JUMP! Retail ontwikkelt effe sparren-campagne SPAR

31-10-2023 | 07:02:00
We zijn de Effe-maatschappij. SPAR heeft een oplossing voor de gemaksbehoefte in die Effe-maatschappij: effe sparren

SPAR vergroot aantal verkooppunten in Nederland van 455 naar 1000

26-05-2022 | 11:37:00
SPAR heeft de ambitie om binnen drie jaar het aantal verkooppunten in Nederland meer dan te verdubbelen: van 455 naar 1000

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.