Marketing Report
TBWA\NEBOKO en Dentsu Benelux ontwikkelen campagne voor Fonds Gehandicaptensport

TBWA\NEBOKO en Dentsu Benelux ontwikkelen campagne voor Fonds Gehandicaptensport

Creative agency TBWA\NEBOKO en mediabureau Dentsu Benelux hebben de handen ineengeslagen om voor Fonds Gehandicaptensport de collectecampagne 2022 te ontwikkelen. Een samenwerking, waarbij ze een meerjarig partnership zijn aangegaan om de komende jaren Fonds Gehandicaptensport beter op de kaart te zetten en zo de sportparticipatie voor mensen met een beperking te verhogen. 

De start van deze samenwerking is de collecte van 2022, waarbij zowel TBWA\NEBOKO als Dentsu Benelux belangeloos hun creativiteit, expertise en contacten in medialand inzet. Jan Knaap, manager Partnerships Fonds Gehandicaptensport: “Door TBWA is een thema ontwikkeld die in een paar woorden duidelijk maakt waar onze sporters voor staan en in het dagelijks leven mee te maken hebben. Heel knap.”

De collecteweek is dit jaar van 3 tot en met 9 april 2022, maar er kan het hele jaar door digitaal gecollecteerd worden voor de gehandicaptensport. Dentsu heeft Fonds Gehandicaptensport afgelopen jaar al ondersteund, met name op het digitale mediavlak in de online-first collecte campagne 2021. Dit naar aanleiding van de coronamaatregelen, waarbij er niet of nauwelijks langs de deuren gecollecteerd kon worden. Dit jaar worden er bij de uitwerking van de collecte van Fonds Gehandicaptensport zowel online als offline media ingezet.

Rik Ledder, CEO van TBWA\NEBOKO: “Sporten is ongelofelijk belangrijk voor ieder mens. Helaas is de realiteit dat dat lang niet zo gemakkelijk gaat voor mensen met een handicap. Daarom is het ontzettend goed dat Stichting Gehandicaptenfonds juist deze doelgroep ondersteunt. TBWA draagt daar graag een steentje aan bij met een campagne voor Stichting Gehandicaptenfonds om een succesvolle collecte in 2022 te realiseren.”

Mark van Dijk, CEO van Dentsu Benelux: “Onze inzet voor Fonds Gehandicaptensport past perfect in onze social impact-strategie. Wij zijn geen toeschouwers maar willen daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een eerlijke en open samenleving waar iedereen gelijke kansen krijgt om te kunnen groeien.”

www.dentsu.com
www.tbwa.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.