Team5pm ontwikkelt explainer-video’s basissupplementen Holland & Barrett

Team5pm ontwikkelt explainer-video’s basissupplementen Holland & Barrett

Holland & Barrett lanceert verschillende explainer-video’s op YouTube over de werking van diverse basissupplementen. In deze video’s geeft de gezondheidsketen antwoord op de meest gestelde vragen vanuit de doelgroep, gebaseerd op data-inzichten uit onder andere populair zoekgedrag. Holland & Barrett heeft de handen ineengeslagen met YouTube Agency Team5pm, die verantwoordelijk is voor de productie van de content en de distributie van de video’s. Totaal gaan er acht explainer-video’s live.

Romy van der Linden, content en social lead Holland & Barrett: "We willen ons, als specialist in natuurlijke gezondheid, ook online onderscheiden en onze consumenten daar nog beter van dienst zijn. Uit het data-onderzoek dat Team5pm voor ons heeft uitgevoerd blijkt dat er ontzettend vaak wordt gezocht op bijvoorbeeld de werking van ashwagandha, collageen en kurkuma. Onze nieuwe explainer-video’s leggen op een simpele manier uit wat deze supplementen zijn, en waarvoor je ze kan gebruiken. Op deze manier proberen we de klantenbinding ook online te versterken en Holland & Barrett nog beter vindbaar te krijgen."

Stef van der Burg, strategist Team5pm: "Holland & Barrett heeft als doel YouTube strategisch in te zetten om hun zichtbaarheid te vergroten, kwalitatieve aandacht te genereren, en marktleider te worden binnen het basissupplementen-domein op YouTube én Google. Onze in-house Creative Studio heeft deze explainer-content geproduceerd, die uitlegt hoe en waarvoor deze vitamines werken. Deze video’s zetten we volledig geoptimaliseerd live en voorzien we van de juiste distributie, om er zeker van te zijn dat gebruikers die online zoeken naar deze onderwerpen, ook daadwerkelijk uitkomen bij de video’s van Holland & Barrett."

De explainers zijn te zien op het YouTube-kanaal van Holland & Barrett.

Credits:

Klant: Holland & Barrett | Content & Social: Romy van der Linden | Copy: Kim van den Oord | Online Content Specialist: Sam Bracke | Strategie: Stef van der Burg | Distributie: Merel van Eijk, Less Goes | Productie: Milou Tijsse Klasen, Dyon van Hoek, Peggy Schleeper, Patrick Slijkoord | Editing: Siem Weustenraad, Yukio Ho, Marijn Smidt | Post productie: Tommy Stienissen

www.team5pm.com

www.hollandandbarrett.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.