Marketing Report
The Others laat VVV Cadeaukaart tot leven komen: Giftcard van het jaar 2023 nieuws

The Others laat VVV Cadeaukaart tot leven komen: Giftcard van het jaar 2023

Creatief bureau The Others heeft de implementatie van een compleet nieuwe productlijn rondom de VVV Cadeaukaart verzorgd, die op 30 maart is uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar 2023. De kaart won de categorie Multi Keuzecadeaukaart en Overall Favoriet van 2023 tijdens het Giftcard van het Jaar-event. 

The Others bedacht de strategie en conceptontwikkeling, en verzorgde de complete uitwerking in-house, om de kaart zichtbaarder te maken en de sales en het marktaandeel te vergroten.

De nieuwe productlijn van de VVV Cadeaukaart bestaat niet alleen uit een reeks designs voor de omslagen, maar ook uit producten zoals de cadeaukaart voor jongeren en belevenissen. Op deze manier speelt de VVV Cadeaukaart nog beter in op hun doelgroepen en hun wensen.

De kaart is voorzien van een omslag die echt voelt als een cadeautje. Ondersteunende informatie staat dan ook op de binnenkant, zodat de omslag van de VVV Cadeaukaart er feestelijk uitziet als je hem geeft, aldus The Others.

Van bon naar cadeau

In 2017 is de VVV Cadeaubon omgetoverd tot de VVV Cadeaukaart. Daarmee is er een einde gekomen aan de iconische VVV Cadeaubon en was het tijd om Nederland kennis te laten maken met de nieuwe VVV Cadeaukaart. The Others ondersteunde de organisatie tijdens deze transitie door de productlijn, visuele identiteit, merkstrategie, introductiecampagne en transitiecommunicatie te realiseren.

www.the-others.eu

www.vvvcadeaukaarten.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.