The Others vernieuwt merkidentiteit van de SAN

The Others vernieuwt merkidentiteit van de SAN

The Others heeft in samenwerking met Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN) een impuls gegeven aan de merkidentiteit. Met het doel om de bestaande SAN-identiteit te versterken en het gebruikte Accent te behouden, heeft The Others een eigentijdse verandering gerealiseerd die de merkbeleving naar een hoger niveau tilt.

Het voorgaande design van SAN kon volgens The Others extra impact en eigenheid gebruiken. Daarom is het kleurenpalet geoptimaliseerd met een kleurstelling met meer eigenheid. Ook is er meer aandacht voor de vormgeving vanuit de vorm van het Accent om meer uniformiteit en onderscheidend vermogen te creëren.

Deze vernieuwde stijl is consistent doorgevoerd in de belangrijke touchpoints, waaronder social media, mailings, (online) advertising en nieuwsbrieven. Het resultaat is een merkidentiteit die zich onderscheidt door een eigentijdse uitstraling en een verfrissende energie.

Credits:

SAN: Jeroen van den Brink, Bo Kant-Hessels | Creatief bureau: The Others | Creatie & Design: Mandy van Montfoort, Chris Visser | Account Melanie Rubingh

www.the-others.eu

www.sanaccent.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

The Others ontwikkelt SP-campagne rondom Europese Verkiezingen

03-06-2024 | 09:32:00
De campagne roept mensen op om in beweging te komen met de slogan Kom op. Voor iets, jezelf, elkaar en waar je vóór en achter staat.

The Others ontwikkelt vernieuwde visuele identiteit voor Eco-Movement

22-04-2024 | 15:45:00
Het doel van deze herpositionering is het verhogen van de waardeperceptie van Eco-Movement met opdrachtgevers zoals Uber, Tesla, Google en TomTom

The Others vernieuwt identiteit en beeldtaal CitySafes/Nederlandse Kluis

10-04-2024 | 17:13:00
Creatief bureau The Others heeft de identiteit van CitySafes en De Nederlandse Kluis als de Nederlandse merknaam een boost gegeven met als doel om De Nederlandse Kluis en CitySafes een herkenbaarder, sterk internationaal merk te maken

The Others creëert nieuwe look voor Eye Wish opticiens

31-03-2024 | 16:20:00
Als opticien kijk je ook geregeld naar je eigen merk. En wil je ook meegaan met de tijdsgeest

[The List] The Others

14-03-2024 | 10:02:00
The Others is een creatief bureau. Van uitwerking tot productie, fotografie- en filmshoots, drukwerk tot websites en online tools. You name it, we make it.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.