Marketing Report
The Raindance Project: DOOH bij evenement voor vergroening

The Raindance Project: DOOH bij evenement voor vergroening

Op 14 september 2019 vindt de eerste editie van The Raindance Project plaats, een initiatief om vergroening te promoten van non-profitorganisatie Justdiggit. De komende 10 jaar organiseert The Raindance Project iedere twee jaar een serie evenementen waarbij op meerdere plaatsen in de wereld mensen samenkomen om vergroening te positioneren als dé wereldwijde oplossing voor klimaatverandering.

Dit jaar zal dat in Amsterdam, Kenia en Tanzia het geval zijn. Daarnaast vertoont blowUP media een live-stream van het evenement op hun grote digitale scherm op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Bekende lokale artiesten, DJ’s, comedians en wetenschappers spelen een belangrijke rol bij het verspreiden van de boodschap van vergroening.

Kinetic en Out of Home-exploitanten JCDecaux, Exterion Media, CS Digital Media, Centercom, Clear Channel, Ngage Media en blowUP media werken belangeloos samen om dit evenement in Nederland op de kaart te zetten. In de weken voorafgaand aan het evenement wordt de aankondiging voor The Raindance Project getoond op honderden digitale schermen door het hele land. Op de dag zelf worden er de hele dag beelden van het Amsterdamse evenement uitgezonden op het Rembrandtplein, zodat de bezoekers in de stad betrokken worden bij het project.

De Amsterdamse editie van The Raindance Project vindt plaats in het Vondelpark Openluchttheater. Tijdens dit gratis evenement treden verschillende bekende artiesten op, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, The Flexican en Bokoesam. Ambassadeurs André Kuijpers, Tess Milne en Floortje Dessing helpen met de promotie en presentatie van het event. In het Keniaanse Kilamanjaro en het Tanzaniaanse Mwpapwa treden op hetzelfde moment grote lokale artiesten op om de inwoners en boeren daar te inspireren om hun land te vergroenen. Om 17 uur wordt er een verbinding tot stand gebracht om de drie evenementen live met elkaar in contact te brengen.

www.theraindanceproject.org

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.